04 juni, 2010

Kärnfrisk?Hej alla härliga friska människor!
Här kommer ett härligt friskt inlägg.
Jag har köpt boken "Kärnfrisk familj, så gör du!" av Ninka-Bernadette Mauritson.
Så mycke´ sanningar och så många goda råd.
Kommer jag ens i närheten av den hälsosamma kosten och livsstilen kan jag skratta hela vägen till graven. Och det är min lååångsiktiga plan.

7 kommentarer:

Helena sa...

Har ställt mig i kö på biblioteket på den. Ska bli intressant.

AnBr sa...

Flickor, flickor!!! "Livsstil utan socker, stress och kemikalier förändrar din vardag för alltid". Ni är ju smarta båda två... int' går ni väl på sånt joll!!! :-) :-)

Arild sa...

Say WHAT?! prova själv får´u se! jag köper´t rakt av. Frågan är bara hur jag ska lyckas. Men jag har ju tränat i två år med Noah, så så jä´la svårt ska´re väl inte vara.

(Jag har druckit tre stooora starka ikväll, så´ru fö´står om jag schluddrar ;) hick!)

TUTT sa...

Wow.
Pretto.
Jag gillar't och samtidigt som jag tänker att ställer den kanske LITE väl ORIMLIGA krav på alla mamms och papps?

Arild sa...

Äsch, inget är orimligt i kampen för hälsa :) Ta bort allt onödigt i kosten, i e vitt mjöl, socker, mjölk (gluten), färgämnen och en hel del e-nummer (glutamat-hat) och vips försvinner en hel del besvär i form av astma, allergier, magbesvär, viktbesvär, humörsvängningar etc. Men, har man inte besvär ska man såklart inte behöva bry sig. var och en blir salig på sin fason, som gamla-mor-i-backen brukade säga ;)

Pernilla sa...

Härligt Gunilla! Då är det väl bara jag som också måste sätta igång :) Kokosolja testade jag hemma i Barsebäck idag, alltid en början...

Arild sa...

Ah, Pernilla! Tack för lånet av boken, hur ska du få tillbaka den?
Kokosoljan går ner med lite varmt vatten och ett snabbt svälj. Har lite svårt för den där försvinnande konsistensen :( Men pass opp! Öka på långsamt annars kommer den ut lika snabbt som den svaldes ner ;)
Kram