04 januari, 2017

Idiotreklam

Jag kommer inte att vaccinera mig överhuvudtaget, med tanke på allt skit de lägger i vaccinen. För att inte tala om de "misstag" och "olyckshändelser" som har drabbat de som tagit svininfluensasprutan Pandemrix och Gardasil. 
Men jag skulle ALDRIG, ALDRIG gå och ta vaccinspruta på ett företag som gör reklam i radion, där en vuxen man pratar på nåt j-la tillgjort sätt och säger åt en att vända sig till Vaxiluskerna!
Vilka vänder de sig? Barn, eller?!

- Hallå, mamma/pappa, jag vill ta vaccinsprutan, Nu! NU! Jag viiillll!
Är det den scenen de ser framför sig, "reklammakarna"?
Idioter.
Jag vill! Jag vill!

2 kommentarer:

Ann Holmberg Elisson sa...

Jag tar flunsasprutan årligen sedan jag fick astma. Innan dess hade jag inte en tanke på det och tycker inte heller att det behövs om man är frisk för övrigt. När det går alltför fort att få fram vacciner är risken stor att det inte blir som de hade tänkt sig, nä. Det är mig veterligen ingen som blir sjuka eller skadade av de gamla MPR- och poliosprutorna.

Allt gott!

Gunilla Byström sa...

Ja, jag vet ju inte hur en influensa skulle drabba dig så vaccinera dig du : ) Det jag vänder mig emot är denna masshysteri som drabbar svenskarna, skockfolket utan reflektion. Vi har alltför lång tid förlitat oss på staten och trott att de vill oss alla så väl.
Är man frisk så finns det ingen anledning att vaccinera sig. Hellre då boosta sitt immunförsvar med vitaminer.