15 december, 2010

BillyHörde att Helen Sjöholm har givit ut en skiva med låtar av Billy Joel. Hon är ju en synnerligen begåvad sångerska så jag tror säkert det låter bra. Tacksam för påminnelsen, tänker jag på 80-talet då jag lyssnade mycket på honom: Billy. Tror jag har några LP-skivor i förrådet, men de har jag inte lyssnat på på minst 10 år. Han hör mycket ihop med mitt år i USA. Jag bodde i familjen Allen och i julklapp fick jag skivan Allentown av familjen.
Och som ett roligt sammanträffande ska jag nu i helgen åka till Göteborg för att träffa äldsta dottern i familjen, numera med två egna döttrar, på turné i Sverige. Får också bo hos min bror som jag knappast tror har ett gott ord att säga om Billy Joel. Men sån´t får man överse med.

Familj; vare sig de bor i utomlands eller i Sverige, ska man vara rädd om.

4 kommentarer:

Helena sa...

I familjen Allen? Sen är jag benägen att hålla med Ulf, när jag lyssnat på denna låt... Förlåt!

AnBr sa...

Hihi...jag är inte heller ett Billy-fan tyvärr och tycker nog Helen är bättre än Billy... Men la familigia ska man vara rädd om - det är så sant så sant!!

TUTT sa...

Håller med 100% av din slutkläm. Familjen först. Allt annat är världsliga ting, som jobb och sånt. Annat kan man byta, fixa. Men de som är nära är viktigast.

Arild sa...

Som sagt, jag har ju inte lyssnat på Billy på tio år men ibland är det roligt att återhöra gamla vänner.
Tralla med och känna värmen från igår.