09 november, 2011

Vad är autism?

Ja, har du autism och blir sjuk; på nästan vilket sätt som helst, så är det för att du är autistisk! Läs på Unicefs sida om en av alla barn som ignoreras.
Allt tillskrivs ditt tillstånd, inget kan vara av fysisk natur. Har du ständiga magplågor? Autism, ingenting annat. Ständigt ont i huvudet? Autism, inte migrän. Ja, listan kan göras lång och den enda som kan hjälpa är någon som bryr sig ända in i väggen.
Att läkarna som har till uppgift att bota fysiska åkommor inte ens bryr sig om att ta redan på varför magen värker är så sorgligt, så erbarmligt dåligt att man bara svimmar!

9 kommentarer:

Johannes sa...

Long time no see. Jag är världsförälder nu men hinner inte öppna datorn mer än för att betala räkningar. Lycka till med din bok!

ARILD sa...

Heeej! Ja, det blev ett abrupt slut på leken : ) Jag har inte spelat sen sist och nu har E tagit över Samsungen... (man jobbar så mycket bättre nu : ))
Världsförälder? Vad är det? Berätta om det är mer än bara en vanlig pappa!
Ja, än inget svar om boken. De vill nog läsa den många gånger, tror jag ; ) Ha det bra, Johannes! Och hur blev det med nya bloggen?

ARILD sa...

Jaha... nu har jag hittat den. Och nu måste jag läsa ikapp. Varför berättade du inte tidigare?

Johannes sa...

Världsförälder hos Unicef. Samvetspengar förvisso, men de barn som blir hjälpta skiter nog i vilket om de bara får vad de behöver.

Jag lade ner den nya bloggen tämligen omgående och har ingen aktivitet kvar på nätet mer än enstaka mail och kommentarer. Ett tag mådde jag mycket bättre men nu vet jag inte längre.

ARILD sa...

Samvetspengar är pengar det med! Och det är glädjande att det fortfarande finns människor med samvete : )
Ja, nätstress är av ondo. Du kanske lider av abstinens? Måste hitta på nåt annat för att fylla "tomrummet", kanske?
Jag läste din andra blogg och fann att den också tog slut. Tja, lika bra det om det inte är roligt längre. Du finns ju ändå!
Och snart är det december och snö och då hoppas jag att allt blir lättare!

Johannes sa...

Var du möjligen på Birger Kung i Värnamo på lördag eftermiddag?

ARILD sa...

Nej, det nöjet har jag aldrig haft! Det gör mig smått avundsjuk att Värnamo har Burger King. Det har inte min stad minsann. Här kryllar det av osmakliga McDonalds istället : (
Jag kanske har en dopfelganger?

Johannes sa...

Hade hon varit mer lik så hade jag vågat fråga. Hon såg rätt så grinig ut emellanåt och det låter inte likt dig...

ARILD sa...

Jag ser jävligt sur ut när jag inte ler, så det kanske var jag då?! Men inombords ler jag alltid... Typ.