26 februari, 2013

Skor?

Önskar jag kunde lägga upp bilden på dessa monster, men ni får klicka på en länk istället. Skyll inte på mig om ni drömmer mardrömmar i natt.

3 kommentarer:

AnBr sa...

Hahaha... jo har sett dem förut. Vore nåt på Växjös gator de'! Speciellt för den nätta summan "knappt 2000". Och i det svenska vintervädret. Fast man ser ju faktiskt tonårstjejer i liknande saker (kanske inte dessa, men de med nitar på klacken har jag sett live...) som vacklar runt på dem.
Ooohh så skönt att vara så gamla som vi Sprakfåle!!! :-)

Tante Jul sa...

Ja, det er jo sånne som Kenza bruker :)
Jeg har ikke sett henne med pigger på tåen, men den med hælen har hun i både gull og sølv, og hun har andre par i forskjellige farger også, så det er vel bare et tidsspørsmål.
Ups, der avslørte jeg at jeg leser bloggen til Kenza, gitt. Men av og til er hun faktisk ustyrtelig morsom, og om en tar bort suksessen, utseendet og pengene så minner hun om meg da jeg var et par og tjue :)

SPRAKFÅLEN sa...

Kenza? tänkte jag. Fick googla henne såklart. SÅ gammal är ju jag... och ointresserad av modeller, erkännes.
Piggar på klackarna, well, det kan kanske gå, men just de i länken är ju så extremt fula! Ser ut som piggiga gristrynen och som om man får kapa alla sina tår innan man stoppar in foten. Grymt.