14 november, 2009

Mission possible!

Hade en trevlig dag i Kinna häromda´n. Va kul det är att åka till ett ställe man aldrig varit på och förmodligen aldrig hade kommit på tanken att besöka om man inte hade varit alldeles tvungen!
Där klev jag in i butiken "Shop around the corner" och shoppade loss på en ljuskedja i jugendstil; tre blomblad i metall med metallnät som reflektorer och gamla silverskedar som var numrerade från 1-6, men saknade nummer tre. Fina, teskedestora med långa skaft. Tyvärr har min kamera lagt av så det blir ingen bild av dem. Efter en köttbullemacka på Café Skrädderiet gick jag med hurtiga steg till Almedahls och träffade två mycket trevliga kvinnor där. 45 minuter senare klev jag ut med ett uppdrag :) Utan att avslöja för mycket kan jag säga att resultatet kommer att hamna i väldigt många hem och på väldigt många arbetsplatser.
En ohygglig utmaning kommer det att bli iallafall, så mycket känner jag på mig.
Mitt andra besök vill jag tala helt tyst om. Det gav inget jobb, men å andra sidan tycker jag att de flesta av deras tyger är rätt så fula...Det var iallafall roligt att kliva in på den lokala polisstationen för att fråga efter vägen :)
Sen såg jag inte så mycket mer av Kinna då jag tittade fel på klockan och hastade till busstatioen fyrtio minuter (!) innan bussen skulle avgå... Orkade inte gå upp på stan igen då mina tår värkte så jävligt utan satt och läste "Sjöjungrun sjöng sin sång" av Val McDermid. Massmördare minsann.
I mörker åkte jag med buss till Tranemo för att raskt byta till en buss till Limmared där jag i total svärta klev av sagda fordon för att genast kliva på igen. Jag var tvungen att fråga om detta verkligen var tåg"stationen"? Jo minsann, det var det. Ute i det svarta löpte två parallella spår och efter en stund kom faktiskt KusttillKusttåget och jag landade så småningom i stan, kl 19.00.Tvärs över gatan, in på puben! Musicquizz med mina after work-vänner :) Första gången jag provar på detta och det var synnerligen roande! Och nej, trots bred kunskap höll vi inte måttet. Ingen vinst, denna gång. Min vinst låg i ett uppdrag för den stora textilfirman Almedahls!

2 kommentarer:

Amanda sa...

Gött! Grattis!
P.S. Vill gärna se bilder på det fina du köpte.

Arild sa...

Tack! Hjärnan går ständigt på högvarv för att komma på det där mönstret eller den där bilden som kommer att göra mig rik och berömd :)
Måste fixa ett nytt batteri till kameran eller, ve och fasa! En ny kamera!