06 september, 2010

Mäh! till mig?!Men oj! Till mig?! Inte ska väl jag... Tack i alla fall, Johannes. Och när polletten till slut trillade ner (att jag hade fått denna fina utmärkelse på riktigt alltså) skulle jag komma på sju (7) intressanta saker om mig själv. Och det är ju en omöjlighet. Som jag har grubblat över detta.
Jag har alltid känt mig synnerligen ointressant för andra (nej, det är inte en bra egenskap, jag vet) och därför kommer här sju... bekännelser.

* Jag känner mig ibland lätt korkad (se ovan), men har bra kunskapsminne (lite fotografiskt, rent utav) och skulle gärna sitta i heta stolen på Postkodsmiljonären.
* Efter tjugo år med körkort blev jag förbannad och började köra bil utan att oroa mig för körandet och rutten och allt annat. (Men vågar fortfarande inte köra i stooora städer)
* Jag har aldrig spelat ett "skjutaspel" på datorn, men har översatt ga
nska många artiklar i speltidningen PC Gamer.
* Min väska fick stor uppmärksamhet av polis och hundar då jag glömde den i biljettkön på en tågstation i London 1992. Jag fick charma ordentligt för att övertyga alla om att den var min och att den inte innehöll någon bomb.
* Min yngste son heter också Gabriel för att jag tyckte att han var så skör och änglalik när han var bäbis. Det visade sig så småningom att han hade barnepilepsi och att han nu är autistisk. Intuition, minsann.
* Vid ett möte med ett medium kunde hon berätta att min döda bror sa till henne att han hette Johnny. Han brukade kalla sig Johnny Boy, men hette egentligen John. Visst finns det liv, både före och efter detta!
* Julen 2011 kommer IKEA att svämma över (hoppas jag) av mina bilder, både i 2D och 3D.

Och så skulle jag ju rekommendera sju bloggar. Gör jag gärna. Besöker dem nästan varje dag. Gör
det du också!

- Kompetent.nu
-The heart always beats in the now
-Alla har en bok inom sig
-Kafferepet
-Les carnets de Miss Clara
-Art and Ghosts
-Black-Eyed Suzie

2 kommentarer:

Helena sa...

Congrats to the award!

Arild sa...

Gee, thanx!