12 oktober, 2010

Mad men


Mad men yourself

Idag hade jag ett möte med fem ganska så stiliga karlar. Jag kanske inte var tillräckligt business like, men det gjorde nog inget. Jag fick god kontakt med dem och nu är vi vänner på Facebook.
Det känns bra för framtiden.

Lite pinsamt blev det när jag spillde hett te på Johnny (han till vänster om mig) men sen skrattade vi gott åt det lilla missödet. Ja, egentligen var det ju Magnus som envisades med att smeka mig på axeln (kändes lite påfluget efter en timmes smekande) så teet råkade i självgungning.
Men jag tog på mig skulden och fnittrade kokett.
Jag tror det ändå är bättre i längden för oss kvinnor.
Men Roger... ja, det är den rödhåriga med glasögon längst ut till höger, han stod och masserade sig där fram nästan oavbrutet. Det var riktigt svårt att skaka hand med honom. Han vägrade ju släppa taget när han väl hade fått tag i min hand och sen förstår ni vart den var på väg!
Herregu´, det blev riktigt svettigt där ett tag, men sen fnittrade jag kokett och sköt fram handen rakt i s k r e v e t. Då släppte han den snabbt vill jag lova. Ibland måste man visa mer påtagligt hur man känner. Män hänger inte riktigt med på de subtila nyanserna ibland.
Jag tror ändå det
är bättre i längden för oss kvinnor om vi visar männen hur man också kan umgås.

3 kommentarer:

Insekt sa...

Va?! Vad är det för sorts möten du går på? Byt sekt.

Arild sa...

Ja, vad måste vi kvinnor inte stå ut med!
Men om man bara fnittrar lite kokett så ordnar sig det mesta. Jahaa, då.

TUTT sa...

HA HA HA. Du är skön!