06 februari, 2015

Problem

...eller problem, jag vet inte...

Sitter och letar på Pinterest, eller scrollar bland bilder som Pinterest har valt ut åt mig så att jag ska fastna mer och mer minut för minut.
Man fastnar liksom. Okänd artist för mig.
När man scrollat ner till vad som skulle kunna vara slutet på scroll-listen så bara fortsätter det i alla evighet och det är svårt att slita sig!
Det finns så mycket otroligt kreativa och duktiga människor här i världen att man baxnar!
Och på Pinterest får man titta på konsten gratis. Och välja, och spara i sina egna mappar för att sen ta fram och titta och inspireras av kreativiteten.
Farligt tidsödande, men för själen, en lisa.

Här är mina samlingar om du vill se vad jag gillar.

7 kommentarer:

Anonym sa...

O så svårt att sluta titta på o välja, bland alla dessa fantastiska bilder!
Jag förstår att du har svårt att slita dej! :))

Freja sa...

Vågar inte titta in på Pinterest, ännu ett ställe för mig att fastna på... Det får räcka med två bloggar, facebook, twitter och instagram...

Gunilla Byström sa...

: ) Nä, det är farligt, farligt men härligt, härligt!

annannan sa...

Jag vågar inte klicka in alldeles ännu. Men en belöning att se fram emot efter ett koncentrerat arbetspass!

Jag har kommenterat om en underbar bild i ett tidigare inlägg. Och så vill jag TACKa så väldigt mycket för helt öväntade presenter som dök upp i mellandagarna. Jag blev så glad! (Att jag inte fått tummarna loss att tacka tidigare ber jag försynt om ursäkt för)

Jag älskar kråkfåglar! Kajor, råkor, kråkor, korpar. Tycker du att jag ska hänga upp hen redan nu i mitt gamla arbetsrum, eller vänta tills vi har flyttat jobbet längre fram i vår?

Gunilla Byström sa...

Oj, jag visste inte att du var Anna?!

Vilken tur att paketet kom fram : )
Jag kommer knappt ihåg vad jag skickade, minnet är som ett såll... men om du har fått en korp så tycker jag att du genast ska hänga upp den. Den vill gärna flyga, vet du : )
Och går du in på min pinterest så hittar du också en "mapp" med massor med svarta fåglar. Mycket fint där!

Och nu har jag ju svarat på ditt tidigare inlägg, tyvärr skickas inte kommentarerna till min mailadress, så dina kommentarer var roliga att hitta : )

annannan sa...

Nu flyger korpen! Över min datorskärm här på jobbet. Den har vänt mig stjärten och jag förstår den, för det är ett källarrum och den hade förstås trivts bättre i mitt hemmaarbetsrum som har ljus och vidd och är en trappa upp. Men jag behöver sällskapet här. Vi får se om den anpassar sig. Trots allt är det här bättre än lådan den legat i sedan i julas...

Gunilla Byström sa...

: ) Bra! Det kan ju hända att den är lite sur på dig och därför vänder rumpan till. Ge den lite tid så vänder den sig nog rätt, hoppas jag!
Och tänk så glad den blir när den får ett nytt arbetsrum så småningom.