11 juli, 2016

Sommarmix

Ännu ett femdagars-läger "avklarat". 
Fem dagars all inclusive : ) Bara lite frukost på morgonen och det orkar man ju med. Annars lunch och middag - bara att sätta sig och stoppa i sig så mycket man orkar. Och prat, skogspromenader, blåbärsplockning, massage och en hel del annat gott för själen.
Tyvärr har vi begåvats med en tonårstrotsig son just nu, så vi ser chockade på när han inte gör som vi säger?! Väldigt ovan situation, så nu kanske de hårda åren börjar...
Tack och lov hade han även i år en excellent assistent som kunde tackla hans beteende mycket bra. Vi var ju inte där, men jag skämdes lite mest hela tiden för jobbet han fick utstå. För ass. del kanske det gick alldeles utmärkt, det är mest jag som inte klarar av trotsiga "snorungar"...

Nu är vi hemma och funderar på var vädret är som finast?
Att sitta kvar i trädgården blir bara för tråkigt, så nåt måste vi nog göra!
En tur till Ronneby kan väl smaka bra? Havet, stranden, badet. 
Ja, känns helt okej.
Och helt otippat skiner solen flera minuter i sträck! Hur konstigt är inte det då?

4 kommentarer:

Ann Holmberg Elisson sa...

Oj, det låter ändå lite härligt med tonårsfasoner, fast man inte vill veta av dem. Men sunt och vanligt på nåt märkligt vis :)
Min son slog mig med häpnad nyss. Han gick och klippte sig, bara sådär, liksom. Efter jobbet dessutom, han som aldrig har lyckats ta sig till Apoteket, som ligger mer på vägen och ett stenkast från hans lägenhet direkt efter avslutat jobb. Plötsligt händer det bara :)

Gunilla Byström sa...

Wow! Vår andra son som ändå är relativt vanlig, har fortfarande, 17 år, inte klippt sig hos en frisör en enda gång! Planen var att raka av allt första sommarlovsdagen, men den planen gick visst i stöpet. Får se vad som händer innan skolan drar igång igen. Hans hår är som tagel!

Yngste sonens fasoner kan dock bli för mycket... en förstörd motorhuv (3000:-) och igår en trasig lampa i tvättstugan, för att inte tala om all tvätt. Galet.
Hoppas att nåt positivt händer snart : )

Freja sa...

Jag har varit på vuxenläger i Almedalen och även där dök det upp en del med tonårsfasoner som jag som tant hade svårt för...

Gunilla Byström sa...

Hahaha! Och då var det garanterat inte tonåringar heller, antar jag : D
Det är jobbigt att vara tant och klok bland en massa individer med hormonella problem!