13 februari, 2010

Välkommen Milo!

På vår matta ligger Milo. Milo är en Helig Birma minsann! Han kom hem idag och verkar ha funnit sig tillrätt på en gång. Lekt med Elliott och sniffat runt i alla vrår och rum. Hittade ett skåp med papperspåsar; kröp in i en och myste en stund medan vi åt middag. Otroligt söt med illblå ögon. Faktiskt rätt precis som katten här nedanför. Milo är 1½ år och heter egentligen Obama :) Och har kallats Mio tills idag då vi la till ett l för att det är lättare att säga. Milo betyder dessutom kärlek, har det berättats, på tjeckiska, typ. Passande namn. Hoppas han ska trivas här.
Jag hittade honom på Blocket i förrgår, hans fanns här bara nån kilometer bort och var borttingad till Malmö, men det hela ändrades och mitt mail kom i precis rätt sekund. Ibland ska man ha tur!

4 kommentarer:

Helena sa...

Ja, än en gång grattis!

Arild sa...

Kul med katt igen. Fast han är väldigt TYST vilket jag inte är van vid. Ingen större personlighet har han visat ännu. Men Elliott har mycket kul med honom. Noah är mer reserverad, än så länge. Hoppas de kan bli kompisar så småningom :)

AnBr sa...

Men vad gulligt med en liten misse-Milo!!
Trodde först han var döpt efter Marcus Birros son... :-)
Ha det så mysigt och hoppas även lille N ska få kontakt så småningom!!
Atschjoo - från en pälsallergiker! :-)

Helena sa...

Gud, vad SKÖNT att det är en tyst katt! Det borde uppskattas!