19 september, 2011

Gardasil - ännu en vaccineringsskandal?

Fick ett brev med angeläget innehåll. Nu påbörjas kampanjen för att du ska vaccinera dina döttrar. Jag misstänker att fårskockmentaliteten sätter in även denna gång (minns svinispaniken). Läs och tyck vad du vill. Jag har min åsikt klar för mig...

Gardasil, livmoderhals-cancervaccinet, rekommenderat för flickor så unga som 12 år, orsakar biverkningar från epileptiska anfall och bortdomning, till yrsel anfall, svimning och förlamning.

Fler än 17 flickor i veckan i Australien har upplevt sådana reaktioner efter vaccinationen men landets departement för hälsa och åldrande vägrar att avslöja detaljerna om dessa skador.
Vidare, så sent som den 30 november 2007 registrerades 496 biverkningar hos Australien’s Therapeutic Goods Association (TGA). Bland dem hade 468 enbart denna vaccination mot livmoderhalscancer som den enda misstänkta orsaken.
I USA har upp till 1700 kvinnor anmält biverkningar från Gardasil, inkluderat 7 dödsfall. Till dagens datum har mer än 10 miljoner doser av Gardasil distribuerats världen runt.

TGA noterade att säkerheten hos Gardasil har övervakats av myndigheterna i Australien och i andra världsdelar och att biverkningarna stämmer överens med det som förväntas av vilken vaccination som helst.
Observera att TGA godkänt vaccinet trots att biverkningar förväntats.

Dr Mercola svarar:

Det är utan tvivel många välmenande mammor som blivit lurade, eller åtminstone allvarligt missledda – av Merch, Gardasil’s tillverkare, media, hälsomyndighetspersoner och kanske sina egna läkare – att tro att Gardasil är något bra för deras döttrar.
Men istället för att höra detta om Gardasil som ”läkemedlet mot livmoderhalscancer som vi väntat på länge” så förklarar vi det så här:
Gardasil har förorsakat tusentals allvarlig reaktioner (några av dem dödliga) och din dotter kan fortfarande få papillomavirus (HPV) efter att ha fått vaccinet.
Som Merck’s egna litteratur påpekar skyddar Gardasil inte kvinnor mot några ”icke-vaccin” HPV sorter. Så tillåt mig att upprepa, även om flickorna accepterar riskerna och blir vaccinerade kan de fortfarande få HPV.


Riskerna med vaccinet är betydande och har rapporterats inte bara i Amerika utan också i andra delar av världen.
I Amerika, så sent som augusti 2007 publicerades en undersökning i National Vaccine Information Center som avslöjade följande alarmerande statistik om detta onödiga vaccin, 2207 biverkningar rapporterades. Bland dessa:

* 5 flickor dog

* 31 fick livshotande skador

* 1385 fick åka till akuten

* 451 har fortfarande inte blivit bra

* 51 blev handikappade

Alla dessa biverkningar av vaccinet som KANSKE (men åter igen kanske inte) skyddar mot HPV – en infektion som 90 % av de smittade återhämtar sig från så småningom.
Istället för att utsätta er dotter (och nu t o m er son! Dr Mercola skriver i en annan artikel om att vaccinet även ska ges till pojkar för att skydda dem om de har oralsex med flickor) för detta potentiellt farliga vaccin, kanske du ska förebygga problemet.

* Inse att livmoderhalscancer (eller vilken typ av cancer som helst) inte beror på en ”vaccinbrist”.

* Tala med dina barn om HVP. Denna infektion smittas sexuellt så den kan till 100 % förebyggas genom livsstilsval.

* Inse även kraften av dina starka känslor. En ny ”skola” som arbetar med denna inriktning kallas German New Medicine (GNM) visar hur vissa stressfulla situationer eller ”konflikt chocker” triggar igång cancer eller andra sjukdomar i din kropp.

* Håll ditt immunsystem starkt. Ett hälsosamt immunsystem kan bättre hantera fysisk och psykisk stress.

Inga kommentarer: