09 september, 2013

Konstnärlig look?Om ni tycker att jag ser slampig ut så är det FAKTISKT inte så!
Jag måste bara hålla undan mitt stripiga hår för att inte se alltför jävlig ut.
Hittade ett par nya glasögonbågar idag. Dessvärre på dyra butiken, så det kräver stor eftertanke om jag ska köpa dem.
Så ärligt talat. Vad tycks? 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Oooh! Spontant tänker jag de översta, kantiga. Mycket klädsamma! Samtidigt påminner de runda mig om 80-talsGunillan som alltid hade runda kommunistglasögon:). Men det lutar nog åt de kantiga ändå - tycker jag i alla fall.
kram // Din Ständiga Sekreterare

SPRAKFÅLEN sa...

Haha : ) Ja, de där understa är väldigt lika ett par jag köpte i USA- Och nu påminde du mig om 80-talet då folk skrek kommunist efter mig bara för att jag hade glasögon som Wiehe! Galna människor.
De kantiga som du säger har jag ju haft i två-tre år nu ; )

Anonym sa...

Aj då! Har du haft dem så "länge". Eeehe... Vi ses inte så ofta va?! Men dåååå tycker jag absolut att du kan vara lite Wiehe igen - om du ändå ska byta alltså (jag trodde de kantiga var nya också :)) Skulle tro du slipper kommentarerna den här gången.

SPRAKFÅLEN sa...

Jag skulle egentligen bara rätta till mina glasögon, då jag råkade snubbla över de runda. Så det blir retur på dem för jag har ändå inte råd : )

AnBr sa...

Rent spontant är jag ju mer för kantigt än runt, men å andra sidan har jag sett stora affischer med Pernilla Andersson, Synsamreklam eller nåt tror jag, och undrar om hon inte har runda glasögon och hon är ju cool tror jag utan att veta för mycket om henne, så va tusan... kör på runt! Om inte annat så för att få revansch för 80-talets glåpord!! :-)

SPRAKFÅLEN sa...

Pernilla gör reklam för Smarteyes, billigaste pläjset. Men... där är utbudet inte så stort. Jag kollade in deras runda och de var inte lika snygga som de här.
Men det blir fortsatt kantiga så länge jag inte hittar billigare runda.