23 oktober, 2013

Specialkost

Ett strålande inlägg av "Aspergermamma" om problem att få läkare, kostchefer, BVC, kockar m fl att inse att det är föräldrarna som känner sitt barn allra, allra bäst. Som vet vad barnet mår bra av!
Som inte väljer att plocka bort gluten, mjölk, soja, glutamat, kemiska tillsatser i barnets kosthållning bara för att jävlas med kommun och landsting!
Vi väljer detta för att vi märker att vårt barn mår så mycket bättre på REN MAT!

Att föräldrar ska behöva hålla sina barn hemma p g a förskolans vägran att tillgodose barnets behov, eller tvingas ta emot ett barn som får utbrott hemma för att skolan medvetet har givit barnet felaktig kost (tvärtemot läkarintyg), det är inget mindre än övergrepp och ett brott mot FN:s barnkonvention.

Jag hoppas vid Gud att jag aldrig ska behöva ge mig in i en sådan strid, för det verkar vara alldeles för jävla jobbigt och inget man ska behöva plågas med när man redan har ett handikappat barn.

Nej, du ska ha ett barn som mår dåligt i mage och själ och sedan ska du medicinera med läkemedel mot magont och själsliga plågor!
Fy jävlar vilka idioter som sitter på höga hästar i det här landet.

Och hör att bagarna nu tillsätter EXTRA mycket gluten i sina bröd för att de då blir mycket fluffigare och ser bättre ut!!! Hjälp. Snart är väl hela Sverige glutenallergiskt. Stackars, stackars våra barn och invandrare som börjar äta svenskt bröd, där kommer nog allergin som ett brev på posten.
Till och med äldre som aldrig varit allergiska i hela sitt långa liv visar sig nu vara allergiska.

Inga kommentarer: