19 januari, 2012

2002


Och här är den f d bebisen och 4-åringen på en mycket ovanlig bild: tillsammans!


Ninni, en kvinna man kan lita på i alla väder, korrekturläste mitt inlägg om vad jag gjorde för 10 år sedan. Själv tycker jag att 1992 känns som tio år sedan. Ärligt, vart tar tiden vääägen?!
Nåväl, då ska jag berätta vad jag gjorde för TIO år sedan.
Året var 2002. Och ärligt talat kommer jag inte ihåg vintern och våren. E fyllde såklart fyra i april och var en underbar liten son som var hos sin dagmamma Maj på vardagarna. Vi bodde i vår tvåa och livet var rätt så angenämt. Jag kanske var mer el mindre arbetslös och gjorde arbetsprover till höstens studier på Designprogrammet på Växjö universitet. Sommaren var säkert varm och hoppsan!, där blev jag... Nej, nu kommer jag ihåg bättre. Det var en jävla massa sprutande och behandlingar för att bli med barn. Och innan vi skulle åka till Gbg för att göra en IVF, upptäcktes det att jag redan var med barn!
Sen började jag universitetet och körde skiten ur mig. Mycket stressande och tonfiskmackor. Jobbade på kvällarna med mycket korrekturläsning och studier i designhistoria och gu´vet allt. Inte mycket tid åt den lille i magen.
Så blev han som han blev också...
Men han blir "bättre å bättre" dag för dag ; )

Ja, det var inget spännande år, men väldigt roligt, att äntligen få studera och vara en studerande.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Å i likadana kläder och allt, tihi... Allvarligt talat - fina gossar (grabbar?) du har, Gullan!
Kram Ulla-Bella

ARILD sa...

Allvarligt talat - jag håller med dig : )

Kram Gullan

AnBr sa...

"Så blev han som han blev också..."
Måste betyda = ett litet unikum, söt som en sockertopp och någon som får oss andra, som ofta tar allt för givet, att tänka till lite extra. Puss på de båda!!

ARILD sa...

Jo, det var väl det som var meningen. Att jag inte skulle ta allt för självklart och lära mig att veta hut : ) Jobbar på´t dagligen... Kram till dig!