15 december, 2012

Igår...

stelnade sonen till. Ville ha hjälp med minst förflyttning. Något att ta på allvar kanske, tänkte jag, men avvaktade en stund. Man kan ju inte ringa på hjälp varenda gång något avviker från det normala.
Hjälpte honom upp för trappen och där kom den stora krampen. Som inte ville gå över. Efter fyra minuter ringde jag 112, sen följde ett okänt antal minuter i väntan på dessa vägens riddare som skulle komma och ta hand om min son som låg och krampade och dreglade på golvet. Fy fan, vad man känner sig maktlös i såna här situationer.
Och tack och lov för kompetent sjukvårdspersonal.
Så vi fick spendera natten på sjukhuset. Han fick en fet dos Stesolid som hjälpte och knockade honom. Helt utslagen.
Idag är han lika stel i kroppen som igår kväll, men doktorerna tror på träningsvärk efter krampen och hoppas att han ska mjukna med tiden...

Vi skulle ha köpt julgran idag och eventuellt gått på konståkning, men vi tar det så lugnt som möjligt denna helg och hoppas slippa uppleva något liknande fler gånger.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Beklagar;)! Det gör mig ont om den lille gossen och den lille gossens tappra lilla mamma. Du är stark du! Hoppas att ni alla får julefrid till slut.
Kram Ulla-B

SPRAKFÅLEN sa...

Beklagar?! Han har väl inte dött heller ; )
Ja, vi hoppas det rätar ut sig till slut...

Helena sa...

Lägg honom i blöt i lite sköljmedel? Det ska ju enligt reklamen ge en fantastisk mjukhet. Och kom inte hit och förvänta er någon julefrid! Nää, nåt sånt har vi inte i Järvsö. Men varmt välkomna ändå, det ska bli såå roligt!

SPRAKFÅLEN sa...

Nej, där går gränsen. Vi använder INTE sköljmedel. Det är inte bra för naturen. Nä, nån julstämning har vi alltid svårt för att uppamma, men vi får jobba på´n.
Han har mjuknat liiitegrann kl 18.15 men måste ändå bäras...

Anonym sa...

Julekramar från Lund, till dig och din familj. Hoppas att det det blir en lugn och fröjdefull jul!

Carro

SPRAKFÅLEN sa...

Tack! De värmde. Kram till dig och din familj också. Här i Järvsö är det så mycket snö att jullugnet infinner sig direkt : ) Helt underbart!

Gunilla