28 maj, 2010

Hälsa

ur en blogg: ....Men alltså NU är jag väl ändå ute och cyklar..? Statistiken visar ju klart och tydligt att fallen av PSD minskat sedan man började lägga spädbarnen på rygg?
Ja, det är sant. Fallen har minskat sedan början av 90-talet. Men vet ni vad? Det har inget alls att göra med sovläget. Samtidigt som WHO utlyste ryggläge hände nämligen något annat mycket intressant: man tog bort kvicksilver som konserveringsmedel ur barnvaccinerna. På detta sätt drog myndigheterna bort uppmärksamheten från sambandet mellan vaccin och PSD, och lät folk tro att PSD beror på sovposition. En mycket välplanerad kupp, det var alls inget sammanträffande. WHO samarbetar med läkemedelsbolagen och får bidrag av dem - tro inte att det är en oberoende organisation som arbetar för människors hälsa...

www.alternativjournalen.se

I Japan upphörde PSD nästan helt då man beslöt att inte vaccinera barn innan de fyllt två år. I USA har man två toppar för PSD – vid två och fyra månaders ålder. Är det månntro ett sammanträffande att man vaccinerar barnen just då?

2 kommentarer:

Amanda sa...

Japp. Det finns alltid risker med vacciner. Ruskar om kroppen son fan. Svagare individer stryker med då ibland, tyvärr. Kanske hade de gjort det ändå, i samband med sin första "naturliga" infektion. Vi får aldrig veta.

Toppen att vi ifrågasätter. Mycket kunde gjorts bättre, tidigare. Men låt oss inte glömma den GIGANTISKA vetenskapliga gåva som vacciner är i kampen mot barnadödlighet, please?

Arild sa...

Nåväl, nu är jag dessvärre ingen vaccinationsexpert, så jag kan inte uttala mig med säkerhet om dess fröjder eller följder. Däremot så är jag absolut övertygad om att det vaccinationsprogram som de har i USA, med extremt många och extremt tidiga vaccinationer har skapat autismepidemin som råder där. En kropp som knappt har börjat leva utsätts för en fientlig invasion. Inte fan konstigt att det går åt helvete många gånger. Och det behöver ju inte betyda döden, men ett livslångt handikapp som drabbar barnet och familjen. Antroposoferna väljer att inte vaccinera (vet inte om det är mot allt) och deras barn är inte sjukare än andra. Asch, det här handlar om så himla mycket; kost, miljöförstöring, utarmade jordar och fan och hans jävla anhang, så det tar jag inte här!
Som allt annat, det man inte själv lider av, det bryr man sig mycket litet om (ja, det gäller mig med).