01 januari, 2011

Igår röd, idag (nästan) dödPärlor på. Armband ihopknopat också. Vita pärlor i öronen, vit linne"klänning" och röda kalasbyxor. Määän, så söt man kan vala då! Hade ingen lust att köra det gamla vanliga lilla svarta på nyårsaftonen i år. Nystickad grön halskrage, cerise ylletröja för att kräma ur lite mer färg ur denna afton. På vingliga cykeldäck trampade vi iväg till festen. Fem par med två barn var (bra jobbat, genomsnittligt och fint). Good mat, musikquiz, raketer, eldsvåda och regn fick timmarna att gå på ett behagligt sätt. Cykelturen hem var mild och skön, men det var en konstig grej att cykla dit i normalt vinterväder och cykla hem några timmar senare i milt regndis.
Vaknade 9.30 och har inte mått helt bra på hela dan. Fan, va lite sömnbrist kan knäcka mig nuförtiden. Och nu väntar snart en TV-kväll med Stjärnor på slottet, Hipp Hipp och Patrik 1,5. Hur ska jag kunna hålla mig vaken till kl 23?!

Så har det senaste året tagit sin början. Fattar inte detta. Ja, alltså att jag inte känner mig som en nyutsprungen ros. Gör man inte det när "ett helt nytt år ligger framför en med oskrivna blad för mig att fylla med allt det underbara jag går och drömmer om"? (Där kände jag att ett par citationstecken var på sin plats; jag skulle själv aldrig kräkas ur mig nåt så klibbigt klämkäckt...)
Nä, just idag känner jag mig lite avslagen som sagt. Något jag ska göra är att skriva en önskelista för detta nyutsprungna år och se om gudarna kan läsa min handstil.

5 kommentarer:

Helena sa...

Lägger du ut den önskelistan på din blogg?
Sen må man säga, "Så söt"!
Har dock vissa svårigheter att se hals- och armband...
Men kragen, tummen upp!

Arild sa...

Min outfit på aftonen blev inte förevigad. Linnesärk från Järvsö Lincafé och halsband se under. Armband likadant. Kragen blev varm å god! Köpt garn på Umbra.

AnBr sa...

Nyår är alltid avslaget. På nåt sätt så vet man i vår mogna ålder att det sällan blir som man tänkt sig... bit ihop, överlev, gör det bästa av saken och framför allt... inbilla dig inte att ett nytt år gör saker och ting annorlunda!

Men du är en riktig superbabe!!!

Arild sa...

Ja, det kändes så gammalt, liksom. jaha, vad är ett nytt år att yvas över? Livsleda.
Been there, done that. So what´s new?, liksom.
Men imorgon ska jag åka och yoga för första gången : )


Så blir jag en babe med själ, typ ; )

TUTT sa...

Snygg stickad krage. Snygg färg. Me like.