02 januari, 2011

Mad men-Åh, jasså! Här sitter du och jobbar? Jag skulle träffa Don. Är han inne?

Julklapp i år: Mad Men. Det var på tiden! Äntligen ska jag lära mig hur en hustru ska bete sig. Jag har så jäkla svårt för det. Att bete mig som det anstår en kvinna.

5 kommentarer:

AnBr sa...

Har missat den tyvärr!!
Själv köpte jag och har kollat en hel del på råa MC-serien "Sons of Anarchy" i helgerna. Där lär man sig också hur en kvinna ska vara... Fast man får va tacksam för kommentaren "we don't kill women"...

TUTT sa...

Åh! Herr O och jag har också inhandlat serien, och ska börja titta på den efter avslutad Dexter... Jag behöver nog också lära mig hur en hustru ska vara, trots att jag inte är gift...

Arild sa...

Den börjar lite luddigt, men den tar sig raskt. Spännande trådar läggs ut till framtida avsnitt.
Och de där mansgrisiga herrarna, ja det är väl så det är på en del håll, fortfarande. Om man ständigt hyllas bara för att man är, kan det vara lätt att drabbas av hybris. (Ingen risk för min del alltså. Fel kön. ;)
Men, det var nog inte lätt vare sig för män eller kvinnor då heller. Dessa roller man måste spela. Gäller visst en hel del fortfarande.

Arild sa...

Ninni, från vad jag har förstått om MC-världen sitter väl inte kvinnorna på piedestal precis... Pass opp : )
Har inte hört talas om den serien. Det finns så många seeerier, och man skulle kunna kolla tills ögonen blir fyrkantiga. Men är de bra är det det bästa man kan sjunka ner till på kvällarna!

AnBr sa...

Det finns så många seeerier, och man skulle kunna kolla tills ögonen blir fyrkantiga.

SVAR: JAG VEEEEEEEET... såååå mycket jag vill se som jag inte sett och så mycket jag vill se igen!!!