05 april, 2014

En ledsam lördag

Ingen spännande upplösning på burkaffären. Jag var t o m ner på stan idag utan att gå in i butiken! Det får vara med den affären.

Har en något ledsam situation här hemma, eller rättare sagt 75 mil härifrån. Min mamma är allvarligt sjuk och jag måste åka hem och träffa henne en sista? gång. Känns helt märkligt. Inget man kan sätta på pränt egentligen.

Det har gått fort och jag har köpt biljetter till H-land både i maj och i juni och nu ska jag åka upp på måndag! Självklart köper jag icke ombokningsbara biljetter också, så det blir lite kostsamt.Men i såna här lägen är det kanske inte pengarna som är det viktiga, utan tiden! 
Och den rinner jävligt fort nu och det känns så jobbigt att inte kunna vara där när och om det sker. Skickade ett vykort idag som jag inte vet kommer fram i tid. Vet inte om jag kommer fram i tid.

Men, hon är extremt seg och envis, så vem vet?

Dagens citat:"Byta ett ord eller två, gjorde det lätt att gå. Alla människors möte borde vara så." Hjalmar Gullberg

Dagens gilla: Vitt vin. Tror jag sveper en flarra idag. Eller nej. Sambon ska ju iväg på hockey ikväll. Nåt med Växjö lakers har jag hört... (Måste kanske hålla mig lagom nykter då).Och det är ju kul. För honom. 
Imorgon träffar jag mina vänner istället.

4 kommentarer:

AnBr sa...

Åh nej.... är det så illa med tant U....? Skrev till N i veckan o hörde att hon var dålig men så illa.... jag är så ledsen o hoppas på det bästa förstås. Förstår mer än väl hur ni har det. Många tankar o kramar till er alla!

SPRAKFÅLEN sa...

Ja, efter en vecka i hemmet då hon inte ens fick sova i sin egen säng p g a inkompetent sjukgymnast och sjuk arbetsterapeut åkte hon in på sjukhus inatt igen. Hon behövde en upphöjd huvudända för att kunna andas, men det var visst för mycket jobb för inblandad personal! Herregud så mycket sjukt som försiggår i Sverige när det gäller "vård" av gamla i hemmet.

Kram!

Ulricha sa...

Oj! Jag fick en liten deja vú- känsla där. Hoppas verkligen att du kommer i tid. Det är värt så mycket. Jag håller tummarna och håller om dig i tankarna.

Stor, stor kram!
Ulricha

SPRAKFÅLEN sa...

Tack Ulricha! Ja, man är ju inte ensam om detta dilemma precis...
Imorgon, tisdag, lär jag väl träffa henne. Har en dags resande framför mig. Lite trist onekligen.