25 maj, 2014

En j-la dag

Men hallå alltså vilken dag...
Vaknade 10.22.
Sen har dagen gått i ett. Och jag har varit irriterad mest hela dagen.
Jasså, varför då? undrar du.
Förklaring följer.
Pappa ska kunna chatta med oss "barn" och får därför en ipad. För att allt ska vara så ENKELT som möjligt ska han inte ha nån inloggning. Alltså tycker "de som vet" att Facebook eller mail inte är bra. Vi ska sms:a liksom.

Skaffas så en app som heter hangouts.
Man måste ha gmail. Vissa sitter och fixar på ipad, vissa på sin telefon och jag på min dator. 75 mil ifrån varandra. Inget funkar och ingen hittar mitt konto. 
Jag försöker sedan logga in på mitt splitternya g-mail-konto: nej, då är det "någon annan som har detta konto". NEJ, DET ÄR JU JAG! Jag har ju fått ett bekräftelsemail som intygar att detta är MITT konto. Och ingen support finns det. Avskyvärda jävla skit!

Ikväll hittar jag så en grön symbol på min skärm. Ah! Symbolen för hangouts! Chattar med min syster och lägger till mina andra syskon. Men, då syns inte min systers visningsbild, vilket gör henne mycket orolig.
Ja, man kan ju onekligen undra, va fan nu då? Jag ser de andras bilder, varför inte hennes???

Samtidigt har yngste sonen epilepsikramper här och där. Trillar hit och trillar dit och babblar om en jävla hissvajer! hela dagen. Två tuber Diazepam har gått åt idag. Oj, så skoj att byta medicin och finna att allt brakar åt helvitte. 
Ja, ursäkta alla svordomar du känsliga människa, men jag blir så trött på allt som aldrig funkar. Och naturligtvis somnar han inte heller utan kommer upp och är klarvaken. Jag ser inte fram emot morgondagen.

Det enda bra som har skett idag är att jag har röstat F! i EU-valet. Och att jag skällde ut min sambo som tydligen inte hade funderat en sekund över valet. Idioooot! Och då röstade han på MP vilket jag tycker var bra. Tack för det.

Dagens citat:"Det bästa sättet att fly från ett problem är att lösa det."

Dagens gilla: Ingenting, absolut ingenting. Förutom att vi har rösträtt i Sverige, och det är ju rätt schysst...

3 kommentarer:

Ann Holmberg sa...

Vad trist med allt som strulat och burit sig åt! Hoppas att morgondagen blir riktigt bra!

Freja sa...

Jävla pissdag! Men Fi tog i alla fall ett mandat, jipeeee. Och min man valde mellan mp och fi och valde fi. Jipeee! Så förtränger jag SDs två mandat ett tag...

SPRAKFÅLEN sa...

Tack för ert medkännande : )
Ibland blir jag bara lite trött på att inget går som på räls.
Och då är det skönt att skriva av sig : )
Ja, SD förtränger vi!