08 maj, 2014

Le docteur est en retard

Till Ninni!
Så här ser din framtid ut som pensionär, många år från nu (i min fantasi).
Men innan dess ska du väl tjäna pengar på baket också. och ditt hår kanske alltid ska förbli svart?

Kan meddela att några doktorer på sjukhuset inte tycker det är så viktigt att komma i tid till operationerna de ska utföra. 
VI var minsann där prick 07.15. Doktorn masade sig dit till ca 08.45!!! Va fan.
Det var ju en hel del tur att det var min 15-åring som fick vänta och inte en liten unge som inte klarar av väntan.
De stackars sjuksköterskorna kunde ju inget göra åt situationen och inte kunde de göra sitt arbete heller eftersom de måste vänta på doktorn.

Till slut kom han och hävdade med bestämdhet att det inte var så viktigt att han var på plats i tid. Han hade hållit en föreläsning på morgonkvisten! Va?
Äsch, patienten, ska det vara prio ett på en sådan? Att hålla sin föreläsning var väl mycket roligare kan jag tro.

Väl hemma har jag yngste sonen hemma också. Jaha. 
Hade kramper igår som jag fick stopp på med Diazepam. Och då kan man ju bli lite trött, vilket han var imorse. Och det är inte roligt att piska iväg sin lille son till skolan när han inte är hundra. Dessutom är det ett eländes tjat om att han inte vill gå till skolan. Blä.

Jag inbillar mig att jag har något sorts jobb, men inte är det så där överdrivet många dagar i sträck som jag jobbar utan avbrott. Men inte gnäller jag!!! Oohh nej!

Jag heter Annika jag tra la la, och nästan jämt är jag glad, tra la la!

Dagens citat:"Där det finns många läkare, finns det också många sjuka."
Så sant, så sant du käre ryss.

Dagens gilla: Låt mig fundera på det en stund...
Under tiden kan du titta här

4 kommentarer:

AnBr sa...

Åh gulle dig!! Ett inlägg som handlar om mig!!! :-)
Och just nu är jag förvisso glad - åt vissa saker - men gäller det mitt dagliga värv så är det fullt av inkompetenta idioter. Även samhället är fullt av dem... (mäklarbranschen kanske) och speciellt viktiga läkare... Har du förresten tänkt på att det där med nonchalans och viktighet ofta går hand i hand med fett lönekuvert...??? JA JAG ÄR BITTER NU... (men ska fixa färdigt en tårta i morgon i alla fall en jordgubbsmoussechokladtårta till mannens dotter som fyllde 20 i tisdags... DET är mitt element det!!!

Nina sa...

Ler lite när du skriver "Jag inbillar mig att jag har något sorts jobb, men inte är det så där överdrivet många dagar i sträck som jag jobbar utan avbrott." Det var länge sedan vi jobbade en hel månad.. Det är som om det är något som "hör till" när man har barn..
/Nina T

Freja sa...

Tänk om en fick ha det så på jobbet?!?! det är väl bara läkare och ministrar som kommer undan med det... Hoppas operationen gick bra sen i alla fall!

SPRAKFÅLEN sa...

Ja, nonchalans hör ihop med fett lönekuvert och en sned syn på jämlikhet och respekt.

Mmm. Jordgubbsmoussechokladtårta (jag var tvungen att kopiera ordet), det låter för himla gott!

Och operationen gick bra, trots 117 i puls innan sömnen tog över! Och mycket trött efteråt, men efter några timmars sömn så var det bra igen : )