12 juni, 2014

Bröd till bröder

Med en till son på glutenfritt måste jag/vi nog rycka upp oss vad det gäller brödbak. Fick ett recept av en lärare som skulle vara så himla gott, med ägg, ost och diverse fröer. Vad saknas? En matberedare. 

Har även ett recept på sötpotatispannkakor som Sanna A. bjöd på häromdagen. Och nu saknas inte sötpotatis, för det har jag köpt.
Men matberedare som sagt... tips på den bästa emottages tacksamt.Okej, kanske inte den allra dyraste. Vi fattighjon får köpa det som plånboken tillåter. Här är en bra matblogg förresten!

Imorgon, skolavslutning för den yngste. Och sen återstår fyra fritidsdagar på den skolan. Till hösten tar vi nya tag. Imorse höll jag knappt på att få upp honom. Han vill absolut inte till skolan... Då känns det jobbigt att hålla sig iskall och vänta in honom. Fick vänta till 7.45. Och då är det meningen att vi ska lämna hemmet 8.00. Kan lova att det inte riktigt gick enligt den vanliga tidplanen...
Men vad händer? Helt plötsligt har han inte krampat på tre dagar : ) Halleluja!

2 kommentarer:

Freja sa...

Inga tips på matberedare, ag är dålig på att fixa med sånt. Så skönt att han sluppit kramper, håller tummarna för att det ä en trend som håller i sig!

Gunilla Byström sa...

Jag gillar inte den pats som såna maskiner tar upp, så därför har jag undvikit dem hittills.
Men har fått råd om att skaffa en för att underlätta matlagning o dylikt, och vem är väl jag att strunta i goda råd?

So far so good på krampområdet, tack!